Créer un site internet

Jurnalul site-ului

Jurnalul va cuprinde principalele noutati aparute pe site.

Fise de cultura

Incepand de azi s-a introdus o noua categorie: Fise de cultura. Vor fi introduse aici fise ale clematitelor, incepand cu cele mai comune si continuand cu unele mai rare. Fisele vor da informatii mai amanuntite pentru fiecare varietate in parte si vor contine fotografiile autorilor, precum si sfaturi de cultivare sau detalii din experientele personale ale autorilor. Deocamdata s-au introdus doar fisele pentru Hagley Hybrid si viticella Etoile Violette.

Galeria foto

E-monsite a introdus o noua varianta de administrare a site-ului. Vestea buna este ca a crescut cota de fotografii din Galerie de la 99 la 200 de fotografii. Sunt si alte noutati, toate spre binele site-ului. Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu ele.

Forumul

Din seara lui 30 mai nu se mai poate intra pe forumul Plantfanatics. Nu merge niciun forum afiliat la Free.bb. Cauzele imi sunt necunoscute. Speranta mea este ca este o chestiune temporara si nu una definitiva. Pentru a mai putea tine legatura intre noi, utilizatorii forumului pot folosi rubricile de comentarii de la Noutati sau rubrica Contact. Daca nu se rezolva problema, voi activa forumul aferent acestui site care, din pacate, este mai putin prietenos.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site